Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

Амна Ел Хадад

Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

“НИКОЈ НЕ МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ ШТО МОЖАМ И ШТО​ НЕ МОЖАМ ДА НАПРАВАМ”

– Амна Ел Хадад, кревачка на тегови

Новинарката Амна Ел Хадад, не беше среќна, имаше ​прекумерна тежина и во лоша физичка состојба.​

Еден ден си рече ”Tи можеш многу повеќе од ова, стори ​нешто” – почна да крева тегови, животот и се промени, ​почна да се натпреварува, стана инспирација за бројни жени во светот.​

“Колкави и да се предизвиците, никогаш не откажувајте се​ од вашиот сон. Колку сте поупорни, толку повеќе ќе се доближите до вашата цел. Кога нештата ќе станат тешки, ​само вложете повеќе труд” ​

Сербез – “Каде што едноставноста се среќава со ​смелоста”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *