Слободна. Смела. Самостојна

Каде што
едноставноста
се среќава со смелоста

Среќа значи средба.
Од тука, среќа е да се сретнеш со некого.
Но најпрво среќа е да се сретнеш со себе си.
Со својата автентичност.
Да ја почувствуваш својата вистинска природа,
радоста, креативноста, инспирацијата и творечкиот дух…

Сербез ја слави женската автентичност и творечки дух и преку проектот ,,Среќни се себе си” на Александра Иванова  ја поздравува секоја жена и ја повикува да ја живее сопствената посебност.

Среќни се себе си низ инспиративните и радосни дизајни на новата колекција на Себез

Следете не на нашиот инстаграм профил ………. каде ќе се крчка и дели среќата ……

Како да нарачате Сербез кошула од колекцијата  “Среќни се себе си”?

Кошулите со принт се во лимитирано издание и истите се изработуваат исклучиво по нарачка, за да нарачате контактирајте не преку контакт формата, социјалните мрежи или преку Chat Bot кој се наога во десниот долен агол. 

…..Ве очекуваме…….

ул. Среќа бр.1

ул.Среќа бр.2

ул.Среќа бр.3

* Цената на кошулите со принт независно на кој модел истиот е аплициран изнесува 3000,00ден

Колекција​
Есен/Зима 2023

Колекција
Сербез

Во свет исполнет со бои и сложеност, инспирирани од жените кои го менувале светот го создадовме Сербез.

За нас

Нашата
приказна

Сербез е бренд создаден од тим кој инспириран од сербез жените кои твореле и го менувале светот, сербез жената како слободно, силно и самостојно битие. Се свртевме длабоко кон себе, пронајдовме чистина и со бело памучно платно го создадовме СЕРБЕЗ. Сербез е бренд каде едноставноста се среќава со смелоста, отелотворена во безвременската бела кошула.

ПОДАРОК

За твоите
најсакани