Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

Беатриче Вио

Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

ЗА ДА БИДЕТЕ ПОСЕБНИ, ВАШАТА СЛАБОСТТРЕБА ДА ЈА ПРЕТВОРИТЕ ВО НАЈГОЛЕМА ГОРДОСТ” 

– Беатриче Вио, мечувалка

Беатриче Вио – Бебе, мечувалка, како ученичка се разболе од менингитис и и беа ампутиранинозете и двете подлактици.

По закрепнувањето ​имаше единствена цел да се врати на мечувањето.

Како единствена мечувалка инвалидска количка без раце иНозе мораше да измисли техника која ќе и одговара, сеВрати на натпреварувањето и стана светски шампион.  

Сербез – Каде што едноставноста се среќава со 

смелоста

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *