Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

Одри Хепберн

Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

“НИЗ ГОДИНИТЕ ЌЕ ПОЧНЕТЕ ДА ОТКРИВАТЕ ДЕКА ИМАТЕ ДВЕ РАЦЕ, ЕДНАТА ДА СИ ПОМАГАТЕ СЕБЕ СИ, ДРУГАТА ЗА ДА ИМ ПОМАГАТЕ НА ДРУГИТЕ”​

– Одри Хепберн, актерка

Одри Хепберн е девојче родено во Холандија кое јадеше лалиња, не затоа што обожаваше цвеќиња туку затоа што беше многу гладна.

Позната по нејзината улога во филот “Појадокот кај Тифани” стана многу популарна. Својот живот го посвети служејќи и на УНИЦЕФ, таа сметаше дека ниту едно дете не смее да биде толку гладно да јаде главици од цвеќе. По нејзината смрт една врста бело лале е именувано во нејзина чест. ​

Сербез – “Каде што едноставноста се среќава со смелоста”

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *