Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

Џорџија О’Киф

Бела памучна кошула за жени - висок квалитет, елегантен дизајн

ЗА ДА СОЗДАДЕТЕ СОПСТВЕН СВЕТ ПОТРЕБНА Е ХРАБРОСТ

 – Џорџија ОКиф, сликарка

Џорџија О Киф – беше позната сликарка која не сакаше да наслика само како изгледаше цветот, туку тоа што беше, и ја сакаше неговата суштина. Кога ќе земете еден цвет и вистински ќе го загледате, тој е вашиот свет во моментот – објаснува таа.


Сербез – 
Каде што едноставноста се среќава со смелоста

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *