Сербез на Skopje Fashion Festival

На големата сцена премиерно  ја лансиравме деби колекцијата на СЕРБЕЗ. Скопје Фешн Фестивал – третто издание, оддржан на 28/09/2023 годна во Скопје. Во свет исполнет со бои и сложенот  модната ревија на Сербез претставуваше освежување и излез од секојдневниот ритам на прекумерност. Модната ревија претставуваше шоу преку кое дадовме осврт на историјата на “Нејзиното Височество Белата Кошула” и ја претставивме нашата деби колекција од бели памучни кошули инспирирана од жените кои твореле и го менувале светот и сербезлукот на жената како слободно, силно и самостојно битие.

Сербез е бренд каде едноставноста се среќава со смелоста.

Медиумски Објави

Сербез на Фешн Фестивал

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *